Interessert?
Ta kontakt for å realisere Din Trapp !

"Din Trapp har virkelig laget drømmetrappen vår. Våre ønsker ble hele veien etterfulgt, og prosessen håndtert svært profesjonelt og raskt. Eiketrappen vi har fått, med tilhørende glassgelender, er designmessig unikt og svært solid. Vi har også fått laget et baderomsmøbel i eik, som vi er veldig fornøyd med. Vi kan på det varmeste anbefale
Din Trapp."

Sara

 

 “Etter et meget godt førsteinntrykk på befaring, valgte vi å akseptere tilbudet fra Din Trapp . Dialogen og samarbeidet underveis i prosjektet var meget godt. Vi opplevde daglig leder, Jarek Zarzyczny, som profesjonell og pålitelig. Sluttproduktet ble levert på tid og i henhold til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde!”

Elin

 


"Bare en ting kan beskrive denne trappen, fantastisk! Tusen takk! Jeg har jobbet som snekker i 15 år, og dette er den hyggeligste trappen jeg har sett."

Anders

 

"Kan absolutt anbefale Din Trapp Vi hadde spesifikke tanker om både utseende og materiale, og Drømmetrapp leverte på alle punkter. Trappen er helt knirkefri. Takk for god leveranse, vi er meget fornøyde!!!"

Ida og Magne

 

 

"Vi bestilte ny trapp fra Din Trapp i 2018. Selgeren var profesjonell og serviceinnstilt, og gutta som monterte var flinke og med lang erfaring. Til tross for noe forsinkelse i forbindelse med leveringen, ble sluttresultatet veldig bra. Prisen for trapp og montering var også upåklagelig. Jeg kan absolutt anbefale Drømmetrapp til andre som ønsker ny trapp."

Aksel Sørbye