Interessert?
Ta kontakt for å realisere Din Trapp !

Belysning kan plasseres i veggene rundt trappen, vanger, trinn, stigerør, under trinn, nese eller mellom veggene og vangene. Det er lurt å tenke på belysning allerede i planleggingsprosessen. Da kan alle nødvendige forarbeider for føringer av ledninger, installasjon av brytere og bevegelsessensorer legges inn i tegningene.

Vi anbefaler å bruke moderne og økonomisk LED-lys med lavvolt strømforsyning. Strømforsyningen kan skjules i veggen ved siden av trappen eller i et tilgjengelig skap, noe som kan gi enklere tilgang for vedlikehold. Det er mange lys på markedet som kan benyttes for å lyse opp trappen eller trapperommet. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge hva som kan være aktuelt å bruke i ditt prosjekt.

For å planlegge installasjon av lys, trenger vi teknisk informasjon om hva slags spenning, strøm, dimmere eller ev. smarthusteknologi som er tenkt brukt. Dimensjoner på lysarmatur og hvor du tenker å plassere lys trenger vi også informasjon om.

Er du usikker på dette med belysning, vil vi hjelpe deg. Når vi har nok informasjon om belysningen, vil dette inngå i prosjekteringsgrunnlaget som fabrikken lager trappen utfra.