Skreddersydde kvalitetstrapper

Opplev eleganse og funksjonalitet med Din Trapp.
Som ledende leverandør av høy-kvalitetstrapper, tilbyr vi et dedikert og dyktig team som jobber for å sikre at dine drømmer om et stilfullt hjem blir til virkelighet.

Produksjon og kvalitetssikring

For produksjon av brukes 3D-lasermåler for nøyaktig oppmåling og tilpasning til trapperommet i huset. Din Trapp vil bli produsert i en moderne fabrikk med digitalt produksjonsutstyr. Når det kreves, utfører fabrikken også treskjæring og manuell tilpasning. Alt treverk lagres i et spesialbygd lager med klimakontroll, noe som gir et best mulig utgangspunkt for trappeproduksjon og at trappen over tid holder seg i god stand.

For å sikre at trappen er riktig produsert gjøres en prøvemontering av trappen i fabrikken før den leveres. Fabrikken har over 35 års historikk som trappeleverandør med dyktige håndverkere og leveringer av høy kvalitet. Trappen blir tilslutt pakket på forsvarlig måte, fraktet hjem til deg og montert på stedet av våre dyktige montører med lang erfaring. Trappene vi leverer har fem års garanti på materialer, konstruksjon og installasjon.

Alt ligger i detaljene

Vi kan levere alle typer rette, vinklede og buede trappeløsninger. Vi kan også levere spiral-/vindeltrapper og trapper som skifter retning. Trappene kan utformes med forskjellige type vanger eller uten vanger, som zigzag-/teppetrapp, utkraget/svevende trapp eller opphengt trapp. Vi har et stort utvalg når det gjelder rekkverk. Spiler, paneler, stolper og håndlister kan leveres i alle typer design, fra klassisk til minimalistisk.

Materialvalget er viktig for trappens design. Våre kunder kan velge mellom en rekke tresorter og fargetoner, samt glass, børstet stål, smijern og lakkerte deler, og treverk eller stål. Lakkerte deler tilbys med NCS- eller RAL-farger. Innfestinger kan utføres tradisjonelt, med bolter eller profiler, eller som skjulte. Trappene kan leveres med LED-belysning.

Design

Når vi får en forespørsel så designer vi trappen for deg ut i fra dine idéer, ønsker og preferanser, samtidig som vi tar hensyn til praktiske forhold og trapperommet der trappen skal monteres. Vi kan også ta utgangspunkt i tegninger fra deg eller din arkitekt, eller fra bilder. Vårt mål er at du skal være 100 % fornøyd med designet og leveransen før trappen produseres.

Be om et tilbud

Bruk vårt interaktive skjema for trappeforespørsler 

Be om et tilbud

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er i tvil? Kontakt oss.

Din Trapp AS

Myrerskogveien 29B,
O495 Oslo
Org.nr.: 920802820 MVA

Telefon

92 46 73 88 eller
99 89 44 73

Kontakt skjema