Interessert?
Ta kontakt for å realisere Din Trapp !

Din Trapp – skreddersydde kvalitetstrapper

Hei og velkommen til Din Trapp AS!

Vi het tidligere Drømmetrapp, men har gitt avkall på det navnet etter krav fra vår svenske konkurrent Drömtrappor AB.
For oss sier navnet Din Trapp vel så mye om hva slags leverandør vi ønsker å være!

Vi tilbyr skreddersydde trapper i alle segmenter – fra enkle tretrapper til designtrapper i eksklusive materialer. Hvert prosjekt – både små og store – er like viktig for oss. Vi stiller strenge krav til oss selv og leverer alltid håndverksmessig kvalitet når det gjelder design og utførelse.  

Alt ligger i detaljene
Vi kan levere alle typer rette, vinklede og buede trappeløsninger, og i tillegg spiral-/vindeltrapper og trapper som skifter retning. Trappene kan utformes med forskjellige type vanger eller uten vanger, som zigzag-/teppetrapp, utkraget/svevende trapp eller opphengt trapp. Vi har et stort utvalg når det gjelder rekkverk. Spiler, paneler, stolper og håndlister kan leveres i alle typer design, fra klassisk til minimalistisk.

Materialvalget er viktig for trappens design. Våre kunder kan velge mellom en rekke tresorter og fargetoninger, samt glass, børstet stål, smijern og lakkerte deler i treverk eller stål. Lakkerte deler tilbys i NCS- eller RAL-farger. Innfestinger kan utføres tradisjonelt, med bolter eller profiler, eller skjult. Trappene kan leveres med LED-belysning.  

Design
Når vi får en forespørsel designer vi trappen for deg ut i fra dine idéer, ønsker og preferanser, samtidig som vi tar hensyn til praktiske forhold og trapperommet der trappen skal monteres. Vi kan også ta utgangspunkt i tegninger fra deg eller din arkitekt, eller fra bilder. Vårt mål er at du skal være 100 % fornøyd med designet og leveransen før trappen settes i produksjon.

Produksjon og kvalitetssikring
Før produksjon brukes 3D-lasermåler for nøyaktig oppmåling og tilpasning til trapperommet i huset. Din Trapp vil deretter bli produsert i en moderne fabrikk med digitalt produksjonsutstyr. Fabrikken har en kapasitet på ca. 50 trapper per måned. Når det kreves, utfører fabrikken også treskjæring og manuelle tilpasninger. Alt treverk lagres i et spesialbygd lager med klimakontroll, noe som gir et best mulig utgangspunkt for trappeproduksjon og at trappen over tid holder seg i god stand. For å sikre at trappen er riktig produsert gjøres en prøvemontering av trappen i fabrikken før den leveres. Fabrikken har over 35 års historikk som en trappeleverandør med dyktige håndverkere og leveranser med høy kvalitet. Trappen blir til slutt pakket på forsvarlig måte, fraktet hjem til deg og montert på stedet av dyktige montører med lang erfaring. Trappene har 5-års produktgaranti på materialer, konstruksjon og installasjon.

Vil du vite mer? Kontakt oss.
Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å finne ut mer om oss eller be om et tilbud.
Takk for din interesse for vårt firma og våre produkter!