Referanser

De snakker om oss

Referanser

Din Trapp ga et utrolig godt inntrykk på befaring så for oss var det et enkelt valg. Jarek er tilpasningsdyktig og tegnet opp et forslag til trapp som passet huset vårt veldig godt. Levering og montering gikk smertefritt. Trappen var finere enn vi hadde forestilt oss når den var på plass. Treverket er helt identisk med gulvet forøvrig i huset og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Anbefaler din trapp på det varmeste. 

Birgitte Gabrielsen

„Kan absolutt anbefale Din Trapp ! Vi hadde spesifikke tanker om både utseende og materiale, og Drømmetrapp leverte på alle punkter. Trappen er helt knirkefri. Takk for god leveranse, vi er meget fornøyde!!!”

Ida og Magne

„Vi bestilte ny trapp fra Din Trapp i 2018. Selgeren var profesjonell og serviceinnstilt, og gutta som monterte var flinke og med lang erfaring. Til tross for noe forsinkelse i forbindelse med leveringen, ble sluttresultatet veldig bra. Prisen for trapp og montering var også upåklagelig. Jeg kan absolutt anbefale Drømmetrapp til andre som ønsker ny trapp.”

Aksel Sørbye

Din Trapp har virkelig laget drømmetrappen vår. Våre ønsker ble hele veien etterfulgt, og prosessen håndtert svært profesjonelt og raskt. Eiketrappen vi har fått, med tilhørende glassgelender, er designmessig unikt og svært solid. Vi har også fått laget et baderomsmøbel i eik, som vi er veldig fornøyd med. Vi kan på det varmeste anbefale
Din Trapp.”

Sara

 “Etter et meget godt førsteinntrykk på befaring, valgte vi å akseptere tilbudet fra Din Trapp . Dialogen og samarbeidet underveis i prosjektet var meget godt. Vi opplevde daglig leder, Jarek Zarzyczny, som profesjonell og pålitelig. Sluttproduktet ble levert på tid og i henhold til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde!”

Elin

„Bare en ting kan beskrive denne trappen, fantastisk! Tusen takk! Jeg har jobbet som snekker i 15 år, og dette er den hyggeligste trappen jeg har sett.”

Anders

«Tusen takk for jobben dere gjorde med trappen vår. Den er fantastisk, og vi kunne ikke vært mer fornøyde! 10 av 10 på service, profesjonalitet, oppfølging og pris. Vi anbefaler Din Trapp på det varmeste.»

Malin

Er du vår kunden? Skriv noen ord til oss

Send tilbakemelding via e-post

Be om et tilbud

Bruk vårt interaktive skjema for trappeforespørsler 

Be om et tilbud

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er i tvil? Kontakt oss.

Din Trapp AS

Myrerskogveien 29B,
O495 Oslo
Org.nr.: 920802820 MVA

Telefon

92 46 73 88 eller
99 89 44 73

Kontakt skjema