Moderne trapper

Moderne trapper

En moderne trapp skal tilfredsstille funksjonelle,
arkitektoniske og kvalitative krav. 

Enten trappen er minimalistisk eller har sirlige utsmykninger, er lett og transparent eller massiv og herskapelig, så skal en moderne trapp være godt tilpasset huset, bruken og din stil.

I dag anser vi trappen som en del av interiøret som skal være med på å uttrykke husets arkitektoniske stil. For mange vil trappen også være et uttrykk for en interesse og sans for interiør, design og kvalitet.

Derfor er det viktig for oss å kunne tilby individuelle løsninger samtidig som vi gir råd om hvordan trappen bør designes for også å tilfredsstille kravene til det funksjonelle og tidløse.

  • Dette gjøres gjennom et tett samarbeid mellom deg som kunde, oss og fabrikkens designerteam. På den måten kan vi utnytte ulike materialer på en smart og innovativ måte for at sluttproduktet på en best mulig måte tilfredsstiller kravene til en moderne trapp.
  • Gjennom vår samlede kompetanse, som bl.a. inkluderer arkitekt, møbelsnekker, designer og konstruktører, har vi den rette kombinasjonen av både en praktisk og høyteknologisk tilnærming som sikrer at vil kan levere moderne trapper med god kvalitet til svært gunstige priser.

Galleri

Se våre prosjekter i denne kategorien

Be om et tilbud

Bruk vårt interaktive skjema for trappeforespørsler 

Be om et tilbud

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er i tvil? Kontakt oss.

Din Trapp AS

Myrerskogveien 29B,
O495 Oslo
Org.nr.: 920802820 MVA

Telefon

92 46 73 88 eller
99 89 44 73

Kontakt skjema